Merhaba arkadaşlar bakındım ama benzeri bir konu bulamadım...
Bendeki sorun carşamba akşamı başladı bi anda sol kolumun goğus kenarına tam olarak koltuk altımada yakın inanılmaz birr sıkışma oldu oluyorum sandım elim ve kolum mosmor oldu boyle kırmızı benek benek gerisi mor şekil aldı acaip korktum ama nasıl anlatsam ne nefes verebiliyordum ne alabiliyordum 10 dk surdu rahat eşim koluma masaj yaptı ve hafif hafif oksurdum ama oksururken dahi bıcak saplanması gibi birşeyler saplanıyordu oyle atlattım o anı ve sonrasında omuzuma koltuk altıma koluma feci ağrılar girmeye başladı sanırım uşumekten oldu dedim umursamadım sonra perşembe akşamı aynı saate yakın tekrar aynısı oldu ve tekrar aynı yontemle rahatladım cuma sabahı markete giderken bi anda daha değişik bir şekilde geldi koltuk altımdan sırtıma omur iliğimden gecti gitti ve sol ust ğoğus ten gecip beni tekrar yol ortasında kitledi onu cok zor atlattım ve sonra akşama kadar ne arkama yaslanabildim ne bişiy hemen ufak ufak sıkışmalarla gelip gitti sıklıkla oldu ama kucuk kucuk oldu ve şimdi az once uyandığımda omuzumun arkası tam koltuk altı bolgeme yakın sol tarafım oyle ağrıyorki anlatamam cok sıkıldım bu durumdan aynı durumu yaşamış olan varmı acaba yani neden oluyor olabilir :26: