Nodul 4 ayda yok olur mu?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Nodul 4 ayda yok olur mu?
-
19-09-2022, 19:56:20Arkadaşlar merhaba.Dort ay once Tsh'm 7 kusurdu ve tiroidimde 6*3 milimlik bir nodul saptandı.Neyse Tsh'ım duştu,hatta en son ilac dozu fazla gelmiş bu seferde cok duşmuş. Neyse 4 ay sonra ultrason kontrolu icin gittiğimde,ultrasonu ceken kişi ,hastalığınıza bir teşhis kondu mu,nodulunuz var mıydı gibi sorular sordu ve ultrasonu cekerken ''ohooo..'' yaptı.Ben de oyle bir tepki verince o kadar korktum ki..Ne oldu coğalmış mı buyumuş mu gibi sorular sormaya başladım ama cevap vermedi
Neyse sonucu aldım ve nodulumun tamamen yok olduğunu gordum.Buradan ve internetteki bilgilerden takip ettiiğim kadarıyla yok olması cok zormuş,buyuyebilirmiş falan filan Bir de 4 ay gibi bir surede yok olmuş olabilir mi?Acıksası ultrasona pek guvenmedim,oyle bir oho cekti ki acaba sonuclar filan mı karılştı nebilyim belki sacmalıyorumdur...o yuzden başka bir hastaneye gidip tekrar baktırıcam,madem nodul filan bişey yok neden sanki cok bişey varmış gibi derin bir ohoooo cekti ultrasondan bakarken malum kişi.Vallahi icime kurt duşurdu ya Bu arada euthyrox kullanıyorum.DOktor tedaviye yanıt vermişsin,1 cm den kucuk noduller yok olabilir ilacla filan dedi...Bu arada ultrason sonucunda otoimmun tiroid teşhisi konulmuşLutfen bu konuda deneyimleri olanlar bildiklerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkurler