ah lepiska saclı sacları beline kadar gelen kızmda bugun sirke farkettim((ilk defa((adeta şok gecirdim.aradım diplere baktım baktıkca bir suru sirke gordum.kızım 2-3 gundur kafasını ara ara kaşıyordu.bende yeni aldığım ve ilk kez kullandığım şampuanın yapmış olabileceğini duşundum.bugun cuma olduğu icin yıkayayım dedim.hic ihtimal vermeden kafasını kontrol ettim ve sirkelerrr...hemen eczanemi aradım bit ilacı rica ettim.sağolsunlar 10 dakika sonra getirdiler.hemen uyguladım.%80 sirkelerin gittiğini gordum.derken sacını kuruturken kafasında sersemlemiş bitide bulup oldurdum.(iğrenctiiii)kalan sirkeleri tarakla taradım kimini elimle cektim.offffffff cok iğrencti ya.hemen nevresim ve carşaflarını değiştirdim.ufak kızımdada cok az sirke gordum.onuda ilacladım taradım.
kızlar sizce muhtemelen sirke kalmıştır ve bu sirkeler hemen bit olurmu acaba?sabah tekrar kontrol edip varsa,ayıklayıp ilaclamayı(bit şampuanı)duşunuyorum.ayy hala bit varmıdır diye duşunuyorum.ya kalan tektuk sirkeler hemen bitleşirmiki?cok moralim bozuk kızlar ya.kızım sınıftaki onunde oturan sınıfa yeni gelen bi arkadaşının kafasını cok kaşıdığını soyledi.en yakın arkadaşının annesini arayıp uyardım kontrol etsin diye.yarın okulda veli toplantısı var oğretmenindede soyleyip butun velilere soylemesini rica edicem.
ya kızlar cok iğrewnctiiiii bogggg.
TEK TUK KALAN SİRKELERE CAREEEE(((mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben