yaşadıklarım cok uzun elimden geldiği kadar ozet gecicem.
gecen yaz cok kotu şeyler yaşadım ve ağır depresyona girdim. bu yaşadığım olaylar zamanında kusma gibi bir sorun başladı. ve 1 senedir ben bu sorunu yaşıyorum. kotu bir olay olduğu zaman ozellikle heyecanlandığım, korktuğum zaman midem bulanır ve gunumu berbat eder. ben bunu gecen gunlerde anladım sadece heyecanlandığım zaman başlıyor. yazın kusuyordum kotu birşey oğrendiğim zaman saniyesinde birden lok diye kusuyordum ve inanın cok rahatlıyordum. daha sonra psikiyatriye gittim antidepresan verdi 2 ay kullandım ve sonradan bıraktım. tabi kusmam artık durdu fakat midem bulanıyor hala! daha sonra dahiliye ve psikiyatrlere gittim dahiliye temiz cıktı pskiyatriler yine farklı antidepresan verdi ve ama kullanmadım.
benim bir gastroenteroloji bolumune gidip adam gibi muayene olmam gerek. gunluk yaşamımda tamam ama gecen ay ygs sınavına girdim ve onun sabahı heyecan ve stresten hastanelik oluyordum sınava giremiyordum ya anlatamam cok kotu birşeydi. şimdi lys var ve ben bu iğrenc şeyi bir daha yaşamadan tedavi olmam gerek.
bu konuda yardımınızı istiyorum. boye şey başına gelenler ve tedavilerini yazın lutfen
ve asıl sorum ben bu bolume nasıl randevu alabilirim? ssk hastaneleri vermiyor hastaneden alınmak gerekirmiş?
Kusmaktan Bıktım! Ciddi Yardım :(
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kusmaktan Bıktım! Ciddi Yardım :(