merhaba arkadaşlar benim sorunum o kadar buyukki .. evlenmeden once idrar yollarından rahatsızlandım yani sistit olmuştum ama duğun telaşında onunla uğraıp dr a gitmedim evlendiğim gunun ertesi gunu muthiş bi sancıyla tuvalete gitiim idrarım sadece kandı ve oyle boşalıyorduki inanılmaz korktum o gunden sonra 2 yıl belirli aralıklarla tedavi gordum surekli yanma ağrı sızı tuvalete gidiyorum ama gelen bişey yok bekliyorum sadece acı ve sancı sancılar asla uyutmuyor verdiği huzursuzlukla acilde serum vs. en sonunda bi prof.dr gittim bobreğimde de mercimek buyukluğunde taş cıktı idrar yollarım icin tahliler filimler cekildi fakat herşey temizdi sistoskopi yapalım dedi idrar torbanı o şekilde gorebilirm, idrar yaptımız yerden bi telle girilecek icine ilac vercek ve idrar keseme yani mesaneme bakıcaktı eğer yara varsa yakıcaktı .. 10 dakikalık operasyon 1,5 saat suruyor cıktığımdaki ağrı ve acıyı size kelimelerle anlatmam mumkun değil cıldırmıştım beni uyandırdıklarında sanki idrarım var ve ben yapamıyorum inanılmazdı neyse iğneler falan ağrıyı dindirdiler..ve idrar kesem sırf yaraymış onu yakmışlar temizlemişler parca aldılar vs. 5 ay hic bir sorun yaşamadım kontrole gittiM hafif sancılarım vardı ama bu defa farklıydı idrarımı zaten cok tutamam bir damlası rahatsız eder hemen koşarım bu defa inanılmaz bi huzursuzluk sızı oluyor o bolgede idarra rengim yine eskiye dondu yeşilimsi koyu sarı sanki soğan kokuyor tekrar sistoskopi yapalım dedi icinde goremediğimiz yaralar kalmış olabilir onları tekrar temizleyelim ..yılda iki defa sonra birer kez oluyormuş tanı amaclı yapılan bişey cok anlattım ama neolur olan varsa bana yazsın tekrar olayımmı hamile kalmayı duşunuyorum o zaman inanlımza olur sancısı bıktım 3 senedir bitmiyor ve biliyorum omur boyu benimle yaşayacak .. tekrar olursam o acıya o sontaya nasıl dayanacam ..cook dikkat ediyorum eskiden kendime bakmamamın cezasını cekiyorum cok hassa bi bunyem var artık herşeye dikkat ediyorum am tekrarlaması eskisi gibi olmasa canımı sıkıyor..herkese şimdiden gecmiş olsun sormak istediğiniz bişey olursa artık araştırmaktan baya bilgi sahibi oldum