Noroşirurji İzmir'de Noroşirurji Doktoru Hipofiz Adenomu icin?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Noroşirurji İzmir'de Noroşirurji Doktoru Hipofiz Adenomu icin?
-
19-09-2022, 18:00:00Ben doğuştan beri gelen sindirim sistemi rahatsızlıklarım icin ilk defa gastroya gittim bu hafta, 26 yaşındayım. Prof. a gittiğim icin yapılmışken butun testleri yaptırıdı sağolsun. Tabi hepsini yaptırınca tesadufen prolaktinimin 32.67 olduğunu gordu, normal değerin ustunde olduğundan MR istedi ve sonuc olarak hipofiz bezimde sağda 8x5 mm. solda ise 4x4 mm. mikroadenom tspit edildi. Hemen ayak ustu aynı hastanede prof. olan endokrin doktoru şoyle bir goz atıp endokrin takibi yapalım sana 10 ay sonra tekrar gel dedi. Gastrodaki profesorum bir de noroşirurji ile goruşeceğim telefon ile hastane dışından, onun da goruşlerini alalım farklı yorumlar olabilir belki ameliyat gerekebilir, benim dalım olmadığı icin seni uygun doktora yonlendiricem dedi bugun. İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Daha once bende hali hazırda ( şuan değerlerim TSH değerlerim normal ıkmış olsa da ) hipotiroidi var ve Erdal Duman'a gittim 1 kere. O bana hormon testi yaptırtmadığı icin sadece TSH ile ilgilenip ilaclarımın dozunu ayarladı. Ama noroşirurji icin gidebileceğim bir isim bilmiyorum İzmir'de :44: