Sivasta ilk burun estetiği icin Mustafa Bey'e ulaştım. Cevremde bir cok estetik operasyon gecirenler vardı. Araştırmalarım sonucunda herkesin ortak olarak onerdiği doktor Mustafa Bey'di. Tomografi sonuclarımı alıp doktoruma şikayetlerimi ilettigimde psikolojik olarak rahatladım. Ameliyat oncesinde burnumun şeklinin nasıl olacağı konusunda tereddutlerim vardı. Doktorum bilgisayar uzerinde daha onceden cektiği burun şeklim uzerinde yeni burnumun şeklini gosterdiğinde ameliyattan sonra tam olarak yakalayabileceğimizi duşunmuyordum. Ancak sargılarım acılıp fotoğraflarım cekildiğinde boşuna tedirgin oldugumu gordum. Bir doktor ozellikle plastik cerrah kesinlikle hastalarla cok iyi iletişim kurmalıymış onu anladım. Mustafa Bey'in ameliyat oncesi ve sonrasındaki yaklaşımı hem ameliyata daha rahat girmemi sağladı hem de kendime guvenimi artırdı. Burnumda ve yuzumdeki morluklar ve şişlikler 2 haftalık kısa bir surede iyileşti. yoğun bir şekilde işime başlayabildim. Onceden kemerli olan, yandan fotograf cektirmekten hoşlanmadığım burnum artık cok guzel gorunuyor ve cok daha kucuk. Cevremden aldığım tepkiler cok iyi. Kesinlikle cok profesyonel bir hizmet aldığımı soyleyebilirim. Daha onceki burun ameliyatlarının zorluklarına dair aldığım duyumların aksine ağrı ve acı hemen hemen hic yaşamadım. Slikon tampon kullanımı ile yıllardır anlatılan tampon cıkarma hikayeleri de benim icin sadece hikaye olarak kaldı. Hem burnumun bu guzel şeklini ortaya cıkardığı,hem guleryuzlu ve sabırlı davranarak psikolojik olarak destek sağladığı hem de agrı ve acı cekmemi asgari duzeye indirdiği icin iyiki Mustafa Bey'e ameliyat olmuşum diyorum. Arkadaşlar size de kesinlikle tavsiye ediyorum. ancak Dr.Mustafa KARACA 2013 un sonunda ;İstanbul'da calışmaya başlayacak. Sivas'daki gorevi bitiyor. Bunu da hatırlatayım ki ben bu kadar profesyonel bir hizmet icin nerede olursam olayım ulaşırdım. Bu konu hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar cevap verebilirim. arkadaşlar aşagıda eklerde eski ve yeni burnumun resminı de gorebilirsiniz