MT hazırlamış olduğu, 5 albumden oluşan album dizisini sizlere sunmaya hazırlanıyor. İşte MT'nin albumler hakkında acıklaması:

"Şizofren Makamı Sfo ve MT'nin ortak calışması olacak. Elektronik muzik ve beat box karşımı deneysel bir album olacaktır. Diğer albumler single haric 13'er şarkıdan oluşacak. Single da 7 trackten oluşuyor. Albumde değişik soundlar, beatler ve cok farlı temeları işledim. Rap yapmak yerine icimden nasıl geliyorsa oyle okudum. Bu albumde tabular yok, ben ben ben yok, bir numarayım yok, en iyi benim gibi muhabbetler yok. Diri temalar umuda farklı perspektiflerden bakış ve bir şizofren hikayesi oluşturdum. Yani farklı karakterlerin icinde olduğu aynı paralelde yaşadıkları hayat mucadelesi albumun teması. Ama aynı zamanda buyuk bir sosyal iceriğe doktuk bu kişisel olayları.

Cok fazla diss var ama kişi olarak değil. Olaylara bakış olarak ve ceşitli sorunlara bakış olarak. Kişisel olarak kimseyle bir sorunum yok artık. Albumde bana eşlik edecek olan arkadaşların hepsi genc ve adi fazla duyulmamış arkadaşlar. Yetenekli olup istediği şansı bulamayanların hissiyatlarınıda bu albumde onlarla paylaştım. Kısım kısım agresif kısım kısım duşundurucu, kısım kısım sinirli bir yapıda hardcore undeground tarzı alt yapılar elektonik bir soundla harmanlanmış albumde teknik olarakta cok fazla iş yapılmış durumda

Ozellikle internet MC'lerinin reason ve fruity loopsla yaptıkları yada free bealer ile yaptıkları albumlerin soundlarından kolayca ayrılacak bir sound ve sound hissiyatı icin uğraştım. Bunu ayarlayacakların listesi 15-20 kişi ile sınırlı kalacak olsada gelecekte bunu anlayacaklarını umit ederek bu albumu cıkartacağım. Album sırasıyla cıkacak ve haftada bir yayınlayacağız. Yani 5 hafta icinde butun albumu vermiş olacağız. Karşı 'Devrim Amerika'da bandrollu olarak cıkacak. Bu seriyle 20 albumu 5 senede tamamlamış olacağım."

MT

İşte O Albumler:
01 - Kan Ruzgarları
02 - Ruh Tiyatroları
03 - Doğma Asker (Single)
04 - Karşı Devrim
05 - Şizofren Makamı