terbiyeli kuzu incik kuzu incik haşlama terbiyeli haşlama corbası corbası
Malzemeler
1 kg. kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 Adet patates
3 adet havuc
1 corba kaşığı tereyağı
Terbiye icin:
3
yumurta sarısı
2 limonun suyu
1/2 kahve fincanı su
Tuz,
Karabiber
Yapilis Tarifi
Eti yıkayıp, bir tencereye koyun.İri doğranmış patates,havuc, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 1/2 cay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. (Suyu biterse her 15 dakikada bir 1/2 fincan ılık su ilave edebilirsiniz).
Terbiyesi icin, yumurt sarısı, limon suyu ve 1/2 kahve fincanı suyu cırpın.
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin uzerine dokun. Karıştıp servis yapın.
Terbiyeli Kuzu İncik
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Terbiyeli Kuzu İncik