Vertigosu olanlar bir bakabilir mi?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Vertigosu olanlar bir bakabilir mi?
-
19-09-2022, 13:07:38Merhabalar, 5 senedir vertigo hastasıyım ve normal vertigo baş donmesi atakları dışında dizziness diye adlandırılan sanki yer sallanıyormuş gibi, denizde gidiyormuşum gibi hissinide yaşıyorum ara sıra, ama bunlar zamanla azaldı, hastalığım gecti artık diye bakıyordum dikkat ettiğim surece iyiydim(vertigo perhizi yapıyorum), donem donem ataklarım gelse bile cok rahatsız etmiyordu. Yalnız son gunlerde dizziness hissini yine cok yaşar oldum (hastalığım zaten boyle başlamıştı) sebebide şoyle başladı sizlerede sormak istediğim konu bu zaten. Erkek arkadaşım motosiklet aldı ona binince 10 dk bile yol gitsem inince hala sallanıyormuşum yolda gidiyormuşum gibi hissediyorum. Bu bende sadece deniz yolculuğundan sonra olurdu neyse bende motosiklete binmem demek ki rahatsız edicek dedim ama o gunden sonra otobus yada araba yolculuğundan sonrada aynı his olmaya başladı. Ki bu rahatsızlık bende yeni değil yani 5 yıldır var ve 5 yıldır otobus yada araba yolculuğu cok cok uzun surmediği surece beni etkilemiyordu surekli arabaya biniyordum ve inince hala yolda gidiyormuşum gibi yada zemin sallanıyormuş gibi hissetmiyordum. Cok endişelenmeye başladım staj gereği gitmem gereken okul bana uzak surekli otobuse de binmek zorundayım, acaba gecici bir atak donemi midir? bu sorunu yaşayanınız var mı ?yoksa yine bana 3-4 yıldır gitmeme gerek kalmadığı doktorumun yolu mu gorunuyor?