Kızlar ben son zamanlarda cok fazla rahatsızlık yaşıyorum. Bu yaşıma kadar doğru duzgun grip bile olmamışken 1 yıldır devamlı hastayım. Surekli boğazımda balgam varmış gibi bir his var ve boğazım gıcıklanıyor. Her sabah boğazım acıyarak uyanıyorum hasta olmadan once acır ya oyle bir ağrı. Yemekleri yutarken zorlanıyorum bazen kalıveriyor orda nefes alamıyorum o an. Sık sık sesim kısılıyor oksurmeden gecmiyor. Sabahları cok yoğun bir ağız kokusuyla uyanıyorum ki ağız temizliğimi cok iyi yapmama rağmen.
Kollarım da ağrıyor son zamanlarda ama icten bir ağrı dokununca bir şey yok. Bir de cok sık baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. 1 yıldır omrumde etmediğim kadar istifra ettim. Duyanlar genelde migrendir diyor ama migren ağrısı gibi şiddetli değil baş ağrım bıcak saplanır gibi oluyor arada sonrası normal ağrı ama devamlı olması sinirimi bozuyor. Sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum . İştahım cok cok azaldı son olarak bir de dalgınlık mı unutkanlık mı anlayamadım ama kendimi en son başka bir yerde hatırlıyorum bi bakıyorum başka bir yere gitmişim ama o aradaki zamanı hatırlamıyorum yolda giderken sağa sola baktım mı nasıl geldim hatırlamıyorum . Cok uzun oldu ama hepsi birbirinden farklı şikayetler sanki hangi bolume gitmem lazım, boyle şeyler yaşayan var mı aranızda ?
yardım lutfen :(
Sağlık0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- yardım lutfen :(