Merhaba arkadaşlar Sorunum su: Cildin surekli kasinip kizariyor. Bu sene universiteye başladım yurtta kaliyorum. Oncesinde de vardı ama bu sene daha belirgin. Surekli kasiniyorum her yerim kabariyor. Durdum yere bazı yerlerin cizik cizik olup kizariyor. Ayrıca onceden de sivilce sorunum olmuştu ama bu sene başka. 3 aydır tedradox kullanıyorum ama değil gecmek surekli sivilce cıkıyor. Sırf bu yuzden cikolata portakal domates cilek cerez vb. yemiyorum ama gecmiyor. Yuzumu yikiyorum kizariyor sonra bi nokta da hemen sivilce cıkıyor ( Ya şuan sinirden ağlıyorum boyle birşey olamaz. Araştırdım urtiker diye bi hastalık cıktı ama benimki o resimdekiler gibi değil tam olarak ve anlayamıyorum neden olduğunu. Beslenmeden kaynaklandığı ile ilgili şeyler okudum aklıma gelen bu seneye kadar yumurtayı kokusundan dolayı yemezdim bu sene haftada (mecburen) 4 gun yiyorum ondanmi diye duşundum ama alerji testinde herhangi bir gıdaya karşı alerjim cıkmadı. Deli olucam neden boyle kizariyorum. Yuzumu yikasam yada krem sursem hemen kıpkırmızı oluyorum. ( Ne kadar sinir bozucu bi durum? Lutfen bana fikir verin boyle bisey olurmu ya bunu yasayan varmı? Lutfen arkadaşlarım ablalarim bi fikir verin cok uzgunum ne yapacağını bilmiyorum