arkadaşlar merhaba ben 42 yaşında bir ev hanımıyım 20 yaşında bir kızım var.
23 yaşında da bir erkek yiğenim var adı mert. mert'in 3 senedir psikolojik sorunları vardı işte devamlı sorunları olduğundan bahsediyordu. aslında belli problemleri vardı. kalp doktoruna goturduk falan ama devamlı bir mutsuzluk devamlı bir sıkıntılı hali vardı.
sonunda konuyu oğrendim.
yiğenim mert 13-14 yaşlarındayken ben calıştığım icin kızımla birlikte babamlarda kalıyorlardı. mert 3-4 kere kıyafetleri uzerinden kızımı taciz etmiş falan denemiş boyle. kızım o sıralar 10 yaşlarındaymış. bir gun mert yine boyle oyun bahanesiyle sen ceza aldın deyip kızımın poposunu acmış ve cinsel organını surtmuş kızımın poposuna surtmuş. cinsel olarak kendini tatmin etmiş. bunu sadece bir kere yaptığını o gunden sonra pişman olduğunu daha da boyle bir şey yapmadığını soyledi. kızımla konuşmadım daha ama inandım cunku ağladı anlatırken ve son care olarak bu konu yuzunden intihar edecekmiş.
işte ağlayarak falan anlattı bana şuan cok kotu durumdayım bende. ablam falan birkac akrabamız da biliyormuş olayı. mertten hic beklemezdim boyle bir şey kardeş gibiydiler nasıl yapar anlamıyorum. bende ustune gidince anlattı. once komşu kızı falan dedi. sonra kızımın adını soyleyince şok oldum. kaldım oylece. kızıma sormadım bu durumu tabi ki ama onda bir problem yok. yani mert intihar etmekten falan bahsediyor cok korkuyorum arkadaşlar 3 senedir yaptığı bu şeyi kafasına takmış işte kendini sapık tecavuzcu gibi filan hissediyorum teyze dedi bana. aslında acıdım ama kızımı da duşunmek zorundayım. sizce nasıl bir yol izlemeyelim. merti cok severim. şoyle bir kac kişiyle konuştum. birisi cocukluk cehaleti olur boyle şeyler fazla buyutmemek gerek dedi. doktor bir arkadaşım ise kendini tecavuzcu gibi hissetmesinden dolayı intihar edebilir en kısa zamanda duruma mudahale edin dedi. arkadaşlar ne yapmalıyım şimdi. bundan 10 sene onceki bir olay sizce kızıma caktırmadan mertle ilgilenmeli miyim? lutfen yardım edin bir tarafta yiğenim bir tarafta kızım var.
şimdi kendi kızınız kendi yiğeniniz gibi duşunun lutfen. teyze bana yardım et dedi ama işte ne yapacağımı bilmiyorum her gun ağlıyormuş bir ara uyuyamıyorum kafamda devamlı bu konu var ne yapacağımı bilmiyorum diyor.
arkadaşlar acil bir durum var
Sağlık0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- arkadaşlar acil bir durum var