papatya kurabiye guzel papatya kurabiye papatyalı




1 paket onceden eritilip tekrar dondurulmuş margarin (taş gibi olmasın)
1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri
3,5 su bardağı un
1-2 corba kaşığı kakao

-Yapılışı-

Yağ yoğurabilecek kıvamda yumuşadıktan sonra pudra şekerini ekleyip iyice yoğurun unu da ekleyip yoğurmaya devam edin (ilk başta hamur un gibi olur yoğurdukca toparlanır).Hamurun yarısından biraz daha az bir miktar ayırıp az olana kakao ekleyip yoğurun (sert olursa az az 2-3 yemek kaşığı su ilave edin). Kakaolu hamurdan 1 tane fındıktan biraz buyuk olacak şekilde parca kopartıp yuvarlayın ve etrafına aynı boyda 6-7 tane beyaz hamurdan koparttığınız topları yerleştirin ve hafif yağlanmış veya yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizip hamurlar bitene kadar aynı işlemleri yapın.Onceden ısıtılmış fırında uzeri beyaz altı pembe olacak şekilde pişirin…