64 yaşındaki annem altı gundur ishal. Ağlıyorum, yalvarıyorum hastaneye gitmiyor, "sen abartıyorsun" diyor.

Seyahat etmedi, sadece iki gun midede kramp yaşadı diğer gunler krambı olmadı, sadece arada mide gurultusu oluyor. 24 saat icinde 3-5 defa buyuk tuvalete cıkıyor, dışkı tamamen su şeklinde ve kotu kokulu. Ateşi, mide bulantısı, iştahsızlığı, aşırı bir halsizliği yok, ama yuzu solgun. Patates, muz, şeftali, probiyotik yoğurt, normal yoğurt, kefir, bir bardak suya elma sirkesi, siyah cay denedik bir değişiklik olmadı. Arada dinlemedi beni bir oğun etli biber-domates-kabak dolması da yedi. Bol bol su iciriyorum. Gunde bir bardak suya biraz şeker ve tuz da katıyorum.

Bugun ilk defa Reflor verdim, iki saat sonra yine aynı şekilde tuvalete cıktı. Kahve-limon suyu yedirdim, ondan sonra da tuvalete cıktı. Ne yapacağımı şaşırdım, endişeden geceleri uyuyamıyorum. Bu neden olabilir? Kendisi ya da etrafında 6 gun ya da daha uzun, aynı şiddette ishal geciren varsa lutfen deneyimlerini paylaşabilir mi?