dağılan kurabiye ağızda dağılan kurabiye agizda dagilan ağızda tarifleri
MLZ:

1 su bardağı pudra şeker
1 cay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 paket kab. tozu
1/2 paket margarin
Cikolata

YAPILIŞI:

Oda sıcaklığındaki margarinle pudra şekerini iyice yoğurun.Sonra sırasıyla yum.,sıvı yağ,vanilya en son olarakta aldığı kadar un ve kabartma tozu ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bi hamur elde edin.Ceviz buyukluğunde yuvaryayıp uzerine cikolata batırarak tepsiye dizin.175 dereceli fırında 10-15 dk pişirin.Dikkat edin uzerleri kızarmasın.Bu normalde icine 1 cay bardağı hindistan cevizi ilave edilip yapılan bi tarif fakat ben bu sefer cikolatalı denedim.En guzel tarafı da bayatlamaması.Ağızda dağılan bi kurabiye.Denemenizi tavsiye ederim...