merhaba oncelikle yorumlarınıza cok ama cokk ihtiyacım olduğunu bilerek bana yazmanızı rica ediyorm. ben 22 yaşında oğretmen adayı olan bir oğrenciyim. kucukken havale gecirmişim sanırım gozumde o yuzden kayma olmuş. ilkokul 4. sınıfta falan gozluk kullanmaya başladım. lise 1 de bıraktım. gozlerim kucuklukten beri kayıyor bu arada.
bir arkadaşımla birlkte maya gozde lasek ameliyatı oldum gozlerimde astigmat ve miyop vardı cok ağrılı gecti ameliyatım ve bu yuzden şaşılığımı ertelemek istedim. yakın cevremde fazla kaymıyor ben farketmiyorum falan dedikce iyice erteledim şaşılığı.
fakat gecen sene bambaşka bir olay oldu. stajerlik yaptığım okulda oğrencilere soz hakkı vrirken oğrencilerim benim onlara baktığımı anlamadılar... bu olay beni oylesine kahretti ki... sınıf oğretmeni olacağım inşallah ve goz teması cok onemli benim alanımda. cocuklara "sen kalk soyle" dediğimde onların sağa sola arkalarına bakması beni cok derinden yaralıyor. 2 senedir stajerlik yapıyorum bu durum hep var... onlarla uygun goz kontağım olamıyor sanırım bu olaylardan sonra iyice panik yapıyorum ve kendimmce duzeltmeye calışırken ki o cabalarım iyice mahvediyor beni... gecen bir tane cocuğm "oğretmenim nereye bakıyorsunuz siz" diye masum masum sordu bir de bana..
hikayem kısaca bu. sizden isteğim daha once şaşılık ameliyatı olan var mı ve eğer varsa nerede oldunuz nasıl oldunuz ne kadar duzelme oldu vs bu sorularıma cevap vermeniz.. oğrenciyim ve devlet hastanesinde olmak istiyorum. eğer olan varsa ya da duyan bilen bana yardımcı olabilir mi.. lutfen
Şaşılık
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●2 Görüntüleme