Merhaba arkadaslar bu ilk mesajim umarim dogru yerden yaziyorumdur
Pkoluyum ve yilladir ki gobegimden biktim annemler koca gobekli diyor
Istanbulda lazer yada vazer liposaksin duşunuyorum. Iyi bir dr olmasi ve tabiki yuksek fiyatli olmamasi onemli benim icin malum butce meselesi yoksa hic duşunmem. Lutfen yardimlarinizi esirgemeyin ozellikle yakin zamanda yaptiran arkadaşlar. Teşekkur ederim şimdiden
%s" style="margin: 0px 0px 2px; padding: 3px; font-family: Calibri, 'Trebuchet MS', Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; color: rgb(0, 0, 0); border-width: 1px; border-style: solid; border-color: rgb(192, 192, 192) rgb(233, 233, 233) rgb(233, 233, 233) rgb(192, 192, 192); border-radius: 4px; outline: 0px; width: 335px; background-image: url("styles/default/xenforo/clear.png"); background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">
x
Birden fazla etiketi araya virgul koyarak giriniz.
Secenekler:
Bu Konuyu Takip Et... E-posta bildirimi de almak istiyorum. Anket Mesajı
Soru:
Cevap Secenekleri:
Maksimum secilebilir cevap sayısı:
Tek Secim Sınırsız This is the maximum number of responses a voter may select when voting.
Secenekler:
Oy kullananların oylarında değişiklik yapmalarına izin ver. Oylar genele acık Oy kullanmadan sonucların gorulmesine izin ver. Bu Anket kac gun sonra kapansın: Forumlar>Hayatın İcinden>Bir derdim var : (>
Lazer liposaksin vazer liposaksin dr yardim
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Lazer liposaksin vazer liposaksin dr yardim