Mrb kızlar. Hipertiroidi hastası olarak bazı araştırmalar yaptım. İbrahim Saracoğlu'nun onerdiği dereotu kurunu uygulamaya başladım. Oncelikle biraz bilgi vereyim bu kur hakkında.
Hipotiroid (Tiroidin yavaş calışması) ya da Hipertiroid (Tiroidin hızlı calışması) durumunda, dereotu kuru uygulanacaktır. Tiroid glandının her iki durumunda da kurun uygulanış tarzı aynıdır.Dereotu kurunun uygulanışı: Sabah, oğle veakşam ac karnına, oğunlerden 15 Dakika once 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu bir kac kere ciğnendikten sonra 2-3 yudum Su ile yutulacaktır. Bu kure hic ara verilmeden 3 Ay devam edilir.
Dereotu uygularken, hekiminizin onerdiği tiroid ilaclarınızı mutlaka kullanınız. Kendi kendinize ilaclarınızı kesmeyiniz. Uc aylık hekim kontrollerini ve tahlilleriniz mutlaka yaptırınız. Tahlil sonuclarına gore hekiminiz kullandığınız tiroid ilacını azaltabilir veya kestirebilir. Altı-yedi aylık dereotu kurunu uygulayıp nodullerinden ve tiroid ilaclarından kurtulmuş hastaların sayısı giderek artmaktadır.
Ben kuru uygulamaya başladım. tahlil sonuclarıma gore her şeyi burada paylaşacağım. uygulayan ya da uygulamak isteyenler de gelişmeleri burada paylaşırlarsa cok sevinirimm...
Tiroid icin dereotu kuru
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tiroid icin dereotu kuru