Arkadaşlar, vajen estetiği ile ilgili olan yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum. Bu konuda sayfalarca konuştuk. Yorum yaptık, bunlara ara ara ben de katıldım, fakat fark ettim ki doktor ismi konusunda amelyat olmayı duşunen arkadaşların (ben de dahil) kafası karman corman. Herhangi bir doktora yaptırıp, başarısız sonuc alarak oncekinden daha mutsuz olanlar da var yine herhangi bir doktora yaptırıp ve az bir ucret odeyerek guzel bir gorunume sahip olduklarını soyleyenler de. Bazılarımız da cok unlu hekimlere gittikleri halde ve onca para saydıkları halde hic de guzel sonuclar alamadıklarını dillendirmişler. Bu başlıkta hangi şehirlerde, hangi doktorlar bu konuda unlenmiş onu konuşsak? Bu amelyatı yaptırmış olan arkadaşlar kendi doktorlarıyla yaşadıkları deneyimleri anlatsalar. Bazı arkadaşlar doktorun "Ben yanlış falan keserim, sen ciz ne kadar istiyorsan keseyim." dediklerini bile soylediler! Yani boyle bir facia kimse yaşasın istemeyiz.
Evet arkadaşlar, başta buyuk şehirler olmak uzere hangi doktorlar iyi hangileri başarısız sonuclar almış yanıtlarınızı bekliyorum. (bekliyoruz.)

Sevgiyle a.s.