Ozellikle burun ameliyatımdan son derece memnunum. İlk burun ameliyatımı pek araştırmadan ani bir kararla yaptırmıştım 96 yılında. 2 sene sonra burnumda cok ciddi cokme başladı. Kemiklerim yanaklarıma doğru kaydı ve sadece iki delik halinde kalmıştı burnum. Gozlerim arasındaki mesafe o kadar acılmıştı ki, aynada kendimi gorduğumde ben bile korkuyordum. Sonrasında Muharrem Demiroğulları ile tanıştım ve son derece başarılı bir ameliyat ile eski yuzume kavuştum. Burun ameliyatı deyip gecmemek gerekiyor arkadaşlar. Sonucları bazen gercekten dramatik olabiliyor. Ama şimdiki goruntumden cok memnunum. 10 yıldır Muharrem Bey in yaptığı burnumla hic bir sorun yaşamadım. Tekrar tekrar ameliyat olma ihtimali beni cok korkutuyordu ama gerek kalmadı....

Liposuction ameliyatımı da yine Muharrem Demiroğullarına oldum. Herhangi bir cukur ya da dalgalanma oluşmadı bende. Cukurlar galiba gereğinden fazla ve orantısız yağ alımından kaynaklanıyormuş. Şimdi yediklerime dikkat ediyorum. Ama tabiki bazen kilo aldığımda oluyor ama ameliyat olduğum bolgelerden kilo almıyorum. Ama tabi liposuction tek başına bir zayıflama yontemi değil bence. Daha cok şekil verdirmek amacıyla oldum ben ameliyatımı. Yıllardır ne kadar zayıflasamda, gobeğimden bir turlu kurtulamıyordum. Şimdi gobeksiz cok mutluyum Ama duzenli ve dikkatli beslenmeye devam