oncelikle herkese iyi akşamlar, evet kiminiz reklam diyebilir siniz ama yazdıklarım bu fikrinizi değiştirecektir. sırf benimle bu sıkıntıları yaşayan insanlara yardımcı olabilmek icin actımmm bu uyeliğimi de
25 yıldır bu sorunu cekiyordum , saclarımı bağlayamamak kadar kotu birşey yok .benim gibi olanlar mutlaka halimden anlayacaklardır , cektiğimiz sıkıntılar gercekten 1.2 saatte halledilebilecek birşeymiş o1 Kasım 2016 gunu Dr. kubilay Ozdil'e ameliyat oldum ve kendisine netten ulaştım .Yıllarca olmadığım icin o kadar pişman oldum ki bu yazıyı yazmak istedim.Başkalarına cesaret olsun .!!! doğru secim yaptığım icin hem cok şanslı hem de cok mutluyum.Herşeyden once o kadar samimi bir doktor ki arkadaş gibi yaklaşıp butun kaygılarınızı butun korkularınızı alıyor .Ameliyata gelince lokal anestezi altın da 1 saatte oldum , ve herkese lokali tavsiy ederim başta evet korkularım vardı dayanamam diye ama, narkoz almak istemıyordum daha once burun ameliyatı olmuştum ve zor atmıştım narkozu bu yuzden lokali tercih ettim . Herkese de lokali tavsiye ederim sinek ısırığı kadar bi acı oluyo iğneler vurulurken sonra kulak tamamen uyuşuyorrr ve doktorla sohbet ede ede yıllarca sıkıntısını cektiğiniz kulaklarınızdan kurtuluyorsunuz Ameliyat sonrasıda korktuğum gibi herhangi bir ağrım olmadı ilk gun badanjla eve geldim zaten ameliyattan hemen sonra cıkıp evinize gidebilirsiniz, yemek yiyebilir siniz.ilac veriyor antibiyotik ve kulağın arkasına dikişlere surmek icin pomad, sadece sağa sola donmemek kotu sırt ustu yatmak zor gelmişti ama inanın buna değerrr. Yatarken bandaj takıyorumm kulakları korumak icin.Şimdi keşke daha once olsaymışım diyorum.Sorusu olan herkese yardımcı olabilirim. doktor bey o kadar iyi o kadar anlayışlı ki zaten gidin olun demiyorum hemen reklam diyeceklere.!!! kendisinin yeri Tunali hilmi cad. Kuğulu park karşısın da ki bina en ust katta. sıkıntılarınızı buyuk bi sabırla dinliyorrr ve cok anlayışlı ucret konusun da ise yardımcı olacağına inanıyorum ..Ayrıca burdan Doktorum Kubilay Ozdile cokkkk ama cokkkkkk teşekkur ediyorum....