1. “Bugun eroin ve meth ’i tamamen bıraktıktan sonraki 4. yılım. Korkunc derecede damar ici uyuşturucu kullanıyordum ve giderek daha da kotuleşti. Soldaki fotoğrafım tutuklandığım gune ait…”
“…18 aylık bir bebeğim var ve eskiden olduğum yerde olmadığım icin her gun şukrediyorum.”
2. “8 mucizevi ay… Temiz kaldığım en uzun sure ve bu sefer kimsenin zorlamasıyla değil, sadece ben istediğim icin.”
3. 19 yaşımdayken inanılmaz biri olduğumu duşunuyordum. Yaklaşık 45 kiloydum ve uyuşturucu icin hırsızlık yapıyordum. Onlara yalan soyledim, aldattım, harika insanları incittim. Uyuşturucuyu bıraktığımda yanımda sadece uvey babam vardı…”
“…Ondan başka kimse bana inanmamıştı. Aradan 10 yıl gecti ve gecmişi gecmişte bırakmaya tamamen hazırım. Kendimi eski uyuşturucu bağımlısı ya da iyileşme surecinde olarak tanımlamıyorum. İşte şimdi guclu, inanılmaz bir insanım ve kendimle gurur duyuyorum.”
Uyuşturucudan Kurtulduktan Sonra Bambaşka Hayatlara Sahip Olan 14 İlham Verici İnsan
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uyuşturucudan Kurtulduktan Sonra Bambaşka Hayatlara Sahip Olan 14 İlham Verici İnsan