4 yaşında oğlumda molluscum cıktı.Once goğsunde bir taneydi et beni zannettik once yanında 1 tane ve kolunda da 2 tane daha cıktı.Doktora goturduk icindekini iğneyle boşaltmamış gerek ama dayanamayabilir dedi,iyi bir hastane guya adını vermiyorum biz başka yontemler olduğunu araştırınca oğrendik, bazı doktorlar kesip bicmeye pek meraklı oluyorlar işin ucunda para olunca...Neyse lazerle tedavi yadagazla dondurulabiliyormuş,bugun bi devlet hastanesinde bir doktora gittik bu gazdan sıktı ama bizimkinin canı tatlı tabi ne kadar isabet etti bilemiyorum molluscumların uzerine.Bir de antibiyotik merhem verdi,ama bugun 2 kucuk sinir molluscum daha gordum bacağında.Ne yapacağımı bilemiyorum.Bizlerde cıksa dayanırız bi şekilde acısına ama cocuklar olunca işte insan acısız ağrısız bir yontem arıyor benim gibi.Ya arkadaşlar şu kadarcık bi virusle bile başa cıkamıyoruz henuz kansere cozum arıyoruz nasıl olacak bilemiyorum.
Lutfen bu konuda bana yardımcı olun,cocuğunda cıkmış olan varsa tedavi edildi mi cevap yazarsanız sevinirim.Ayrıca Ankara da iyi bir dermatolog ismi verirseniz cok memnun olurum.Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkurler.