Sevgili Arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum. gordum ki bircok arkadaş sac dokulmesinden şikayetci. ben de yıllarca bu dertle savaştım. ve en sonunda gecen yıl sac ekimi yaptırdım. genellikle bildiginiz gibi erkekler icin onerilen bir yontem. fakat ben son care olarak denedim. ve daha once yaptırmadıgıma cok pişmanım. benim gibi bu dertle savaşan arkadaşlarla bunu paylaşmak istedim. oncesi ve sonrası olarak fotoğraflarımı da ekliyorum. soru sormak isteyen veya fikir almak isteyen arkadaşlar olursa, memnuniyetle yardımcı olurum.

Doktorum Ankaradan, Sayın Serdar Gokrem, internetten yaptıgım uzun araştırmalar sonucu, kendisiyle bu işe girişmeyi uygun bulmuştum. iyi ki de oyle yapmışım. operasyonda ve sonrasında da bana cok yardımları oldu. sadece ekimi yapıp bırakmadı, surekli kontrollerim ve şikayetlerimde de destek verdi. sacı ekip kendi haline bırakmadı. tahliller ve vitamin destekleriyle sacın beslenmesine ve gurleşmesine de cok yardımcı oldu. Dilerim benim gibi sorunu olan arkadaşlara biraz da olsa umut olurum.