Merhaba arkadaşlar;

Bu ara cok şikayetci olduğum bir konudan bahsetmek uzere huzurlarınızdayım. Yardımlarınızı bekler, yanaklarınızdan operim

evet hipoglisemiden şupheleniyorum. 2016 Şubat ayında cok guzel bir şekilde diyete başladım. 82 kiloydum ve gayet guzel giden bir diyet surecimi cabalayarak sağlıklı yaşama ve alışkanlığa donuşturmeye calışıyorum. 59 kiloya duştum Allah'ıma şukur. Fakat eylulden beri bu kilodan duşmeyi bırakın korumayı bile zorla başarıyorum. Aldım da galiba korkudan tartılmıyorum. Bu arada kısa not tiroid başlangıcı yani ufak doktoruma gore şuan bana zarar vermeyen ve tedavi bile edilmeyen nodulum ayrıca ur topu gibi polikistik overim var. (3 yıllık evliyim bir miniğim yok daha:/ ) Neyse nasip bu işler..

Arkadaşlar kısacası aclığa gelemiyorum. aclığı bırakın bu ara doymuyorum. ya bir insan normal ana oğununu yiyip yarım saat sonra hic yememiş gibi acıkır mı? ve ara oğun de yapıyorum. diyet usulu devam yani. bende şu belirtiler oluyor. aclık (ki her daim), terleme, bayılacak gibi olma, ani terleme, el ayak titremesi, dengede duramama, gozde bulanıklık yemek yedikten sonra da goz kapaklarıma resmen bir fil oturuyor ve kalkmıyor oyle bir uyku hali. neyse cok uzattım. doktora gittim ama gitmeden 1-2 gun aşureye resmen balıklama daldım. ve doktorda herşeyim normal cıktı.. hadi burdan yakın! hala şikayetlerim devam ediyor. ee tabi hem anne tarafından ve hem baba tarafından dedeler neneler hatta annem şeker hastası. peki ben ne yapacağım? gozunuzu seveyim bir el uzatın :* (bu arada kiloluyken insulinim cok yuksek cıktığı icin glucohage verdi doktor ve kullanıyorum hala, bebek icin cok yardımcı oluyormuş)