Oncelikle merhaba 7 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla ugraştım yazın 5 gun hastanedeyattım ( mersinde ) ayrıca 1 bucuk ay once enfeksiyon tedavisi gordum ( izmirde ) surekli devam eden idrar yolu yanmam var 4 aylık evliyim bekarken hastanede yatınca gecti evlendikten sonra tekrarladı igne kullanınca gecti başka bir doktor mesaneme bakılıp bakılmadıgını sorunca bakılmadıgını soyledim. Alttan mesaneme bakıldı ne idrar yolunda nede mesanemde enfeksiyon yok fakat yanmam var. Mesaneden bobrege idrar kacışı var mesanede idrar suzen delik buyuk bu sebeple 1 hafta once işlem sırasında bobrege su kactı işlemden sonra 4 gun cektim bobrek agrısı kacak var bu işlemde ( samsunda oldu ) 3 ay sonra tekrar gel dedi bobrege dikkat et idrar kacarsa bobrek şişmesi olur dedi yazdan bu yana 4 kez bobrekten rahatsızlandım her seferindede sağ bobrekti işlem sırasındada sağ bobrek rahatsızlandıklarımda sag tarafım komple tutmuyor acillik oluyorum kıpırdayamıyorum tek başıma boyle devam ederse ilerlersede bobrek şişmesi olursada bobrek yetmezligi olur bu nedenle uroloji ve nefrolojiyi uzmanı yokmu Bobrek yetmezligi olmak istemiyorum ...