Bir bakar mısınız
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bir bakar mısınız
-
19-09-2022, 03:12:45Gecen gun idrarda yanma şikayetiyle ve hafif bel ağrısı sebebiyle urolojiye gittim ve tam idrar testi, idrar kultur testi ve kanda kreatinin istedi. Sonuclar cıkmış. Her şey normal ama eritrosit 9 gozukuyor. Normal aralığı 1-3. Endişelendim okuduklarımdan. Doktora gittim bugun korkarak. Korktuğumu anladı. Eritrosit sayım 9 dedim hemen. Once dedi ki 9 ovv cok yuksek dedi. Sonra guldu değil tabiki normal dedi. Ama ben internette coğu doktorun normal olmadığını okudum. Her neyse baktı sonuclarıma. Değerlerin guzel dedi. Daha sonra ben regl bitimimden bir gun sonra testi yaptığımı soyledim o zaman daha normal dedi. Herhangi bir enfeksiyonum bakteri vs yok. Kum duşuruyorsun muhtemelen dedi. Ultrason vermişti ama ileri bir tarihe. Tumorden korktuğumu soyledim guldu. Sigara iciyo musun dedi hayır dedim. Yaşın da cok genc dedi. Ultrasonda korkuğun gibi bir şey cıkmayacağına eminim dedi cok rahatlattı beni ama. Kızlar ben de tıp okuyorum 9 eritrosit cok değil ama yine de sınırın ustu ya. Doktor neden bunu bu kadar doğal karşıladı anlamadım? Demek ki coğu hastasında var diye duşundum ama takıntılı olduğum icin tam rahatlayamıyorum. Sizde hic oldu mu eritrositin fazla cıktığı bir durum idrarda? Bu arasa regl doneminde 15 eritrosite kadar normalmiş ama işte benim reglim bitmiş gibiydi. İcim hic rahat değil başka bir hastaneye gitmeli miyim sizce? Bu arada gittiğim hastane iyi bir şehrin universite hastanesi.