Halsizlik ve iştahsızlık bağırsak sorunum var cok
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Halsizlik ve iştahsızlık bağırsak sorunum var cok
-
19-09-2022, 03:08:26Kızlar hep hastalık uzerine konu acıyorum ama cok zor donemler geciriyorum psikolojim altust oldu resmen cağrı merkezinde calışıyorum surekli oturuyorum haliyle iki ay bağırsak sorunu cektim aynı zamanda bobrek ağrısı taşı bakteri derken cok zor oldu benim icin bobrek ağrısı ve karın şişkinliği icin doktora gittim benim sonuclarım temiz ama Ferritin değeri 6.3 cıktı normal değern cok altında demir eksikliği var sanırım aksamlari hic yemek yemiyorum istahsizliktan sadece oğlen yemek yiyorum akşam eve gelince başımı kaldircak halim kalmıyor mide bulantısı oluyo icim geciyo ama bigram yeme isteği yok iştahım kapandı resmen sanırım oda demir eksikliğinden sizce ne yapmalıyım yemek yemek icin ozellikle tatlı yeme isteği hic yok eksi ve tuzlu gıdalar yiyorum daha cok kilo da verdim cok bu iki ayda oda yememekten idrar ve kan sonuclarımda Kanimda Ferritin duşuk cıktı idrarda Yassı epitel cok yuksek cıktı 22.15 doktor da birsey demedi temiz dedi gonderdi ne anlama geliyo varmı bileniniz