merhaba kızlar bende 5.5 yıldır gunde 1 paket sigara iciyodum ve sonunda bıraktım desteksiz tamamen kendi irademle sigarayı bırakma sebeplerimi ve motivasyon kaynagımı buraya yazıcam belki birinizin işine yarar

sigarayı bırakma isteğim sigara icmediğim donemlerde cekilmiş fotografımı tesadufen gormemle oldu. cildim bembeyaz ışıl ışıl dişlerim bembeyaz cildim ne kadar guzelmiş
şimdiyse lağım cukuru gibi gozeneklerim var cildimde sigarayla birlikte ortaya cıktılar sapsarı dişler ne kadar fırcalarsam fırcalıyım gecmiyodu bembeyaz olmuyodu yani.
bir kat merdiven cıksam nefes nefese kalıyodum ama oyle boyle değil bi gun arkadaşımın evine gidecektik merdivenleri cıkarken 3. katta artık başım donuyodu nefessizlikten ve ben daha 20 yaşındayım utandım halimden gercekten.
masrafıda cabası bana ayda ortalama 400 tl mal oluyodu mağazaların indirime girdiği bi gun internette kıyafetlere bakarken 300 tl ye bordo bi kaban gordum param olmadıgı icin alamadım ve gercelten uzuldum
bu yazdıklarımı eminim sigara icenler yaşamıştır. 2017 nin sonuna doğru sigarayı bırakmaya karar verdim ve icmiyorum. zamanla cildim duzeldi rengi kendine geldi sarımsı gibiydi, iğren. şekilde sigara kokmuyorum ki benim ictiğim sigara gercekten kotu kokuyodu motive olmak icin vucuduma nemlendirici guzel kokulu kremler parfumler aldım, dişlerimin sarılıgı geciyo kırmızı ruj surdum surekli sigara icerken surmuyodum bilerek ve cok hoşuma gidiyo duruşu kondisyonumu arttırmak icinde tenise başlamayı duşunuyorum buda sizin icin bi secenek olabilir sosyalleşmek icin de guzel bi dal bence. devamlılıgını getirmek icinde her icmediğim gun icin kenara 12 lira koydum bişey almak isteyipte tereddutte kaldıgımda o paradan aldım bu da onemli bi motivasyon kaynagı eğer oğrenciyseniz ve paranız değerliyse

cok uzun oldu biliyorum aklıma gelenleri yazdım, bırakmak isteyen bırakan herkesi bu başlıga bekliyorum