Oncelikle boyle bir konuyu tam olarak nereye acacağımı bilemedim kusura bakmayın.
Cok uzun zamandır cildimde ve sacımda problem yaşıyorum. Defalarca Uzman doktorlara gittim her biri farklı bir şey soyledi o yuzden tam teşhis yok.
Kimi egzama dedi kimi, yağlı egzama dedi, kimi Sedef dedi, kimi sadece vitamin eksikliği ve cilt kuruluğu dedi ( ki bu son teşhise gram guvenmiyorum)
Zaman zaman sacımda ve cildimin bazı yerlerinde pullanma kaşıntı ve kızarıklık var
cok kucukler ve bitkisel yontemlerle yada vazelin gibi şeylerle buyumesini engellemiş durumdayım idare ediyorum ozetle.
Ama sacıma bir cozum bulamadım benim gibi problemi olan varsa ya da konu hakkında bilgi sahibi birilerinin onerileri olursa sevinirim.
Saclarımda aşırı dokulme var 2 hafta kadar once gittim en son doktora ve dr vitamin demir eksikliği var diye ilac verdi o kadar. Tahlil dışında bakmadı incelemedi bile izah etmeme rağmen.
Sacımın diplerinde sivilcelenme var. Kaşınıyor, patlıyor, acıyor.
Doğal sabunlar kullandım aşırı kurutuyor ve taranması toplanması mumkun olmuyor. Ki zaten gecmiyor da.
Şampuanlar kullandım medikal olanlar aynı şekilde kuruttu ve saclarım cips gibi kırılır hale geldi
normal şampuanlar kullanıyorum bi yararı yok.
Yazın aşırı yağlı kışın kuru hale geliyor saclarım.
Cozum bulamadım doktor doktor gezmekten aktar aktar dolaşmaktan gına geldi...
Sac derisi problemi
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sac derisi problemi