Kızlar 2 ay once bende bu lanet makat catlağı ve hemoroid başladı. Gezmediğim hastane kalmadı. İlacları yazdılar yazdılar gonderdiler. 2 hafta oncede ozele gorundum ben. Doktor bana hemoroidimin kucuk ve onemsiz olduğunu soyledi. Kucuk falan ama nasıl inecek o ? Catlağımada botox uygulayalım dedi. Sonra kaca mal olur bize diye sorduk. 1100 fiyat bicti. Ailem izin vermedi pahalı diye. Ozelde devlette aynı diyorlar anlamıyorlar. Neyse zaman gecti bu zamana kadar geldim. Hatta acımıyor makatım artık. Arada sırada dışkıdan sonra 1 dk ağrı falan giriyor. Hemen geciyor. Benim asıl şikayetlerim: Anusume ic camaşırı deyince rahatsızlanıyorum. Rahatsz ediyor kumaş beni. Oysa her zaman kullandığım kumaş. Vajina ve makat arası sert şişlik var oynuyor o ya. Gel de kafayı yeme! Zaman zaman vajina girişimdede felaket sertlik oluşur. Sanki duvar cekiliyor onune. Anlayacağınız ben oturunca yatınca anus cevremde iceride beni rahatsız eden fakat acı vermeyen bir şeyler oluyor. Lutfen yardımcı olun. Var mı aranızda benim gibi insanlar. Cıldıracağım 2 aydır...