Merhaba Kızlar,
Kucukluğumden beri hep alerjilerim vardı ceşitli şeylere fakat 18yaşımda bu alerjik astıma donuştu. Hicbir sebep yokken icimde ciğerlerimde bir daralma ve ağrı oluyordu ardından oksuruk ve hapşurma ile gelen nefes darlığı. İlerledikce yuzumde vucudumda kızarıklık kaşıntı ateş basması oluyordu. Doktorlara gittim alerjik astım dediler ama nedenini bulamadılar astım ilacları verdiler haplar fısfıslar hicbir işe yaramadı. Hastalığımın gelip gecmesini bekliyordum. Yapabilcek birşeyim yoktu. Genelde dışarı cıktığımda yuruduğumde biraz yorulduğumda oluyordu. Daha sonra bunun egzoz dumanından olabilceğini duşunduk ama soğuk ve sıcak havalarda da oluyordu. Soğuk alerjim var mı diye buz testi bile yapıldı ama alerjim cıkmadı. Sonuc olarak ben nedenini bilmeden alerjik astım krizi geciriyordum ve cozumu olmadan gecmesini bekliyordum. 2 sene evvel safranboluya gezmeye gitmiştim orda tesadufen bir aktara girdim. Safrandan caylar karışımlar yapıyordu. Yazıları okudum astımada iyi geliyormuş bi deniyim dedim. Derman Ali Baba 1şişeyle iyileşeceğimi soyledi ve gercektende oyle oldu. Artık astım krizi gecirmiyorum cok şukur. Cok hareket edip yorulduğumda sanki kriz başlayacakmış gibi oluyor ama başlamıyor. Eskiden bukadar hareket etsem sanırım nefes darlığından giderdim. Tekrar gidip almayı duşunuyorum. Kullanmaya başlamadan internette araştırma yaptım unluler devlet adamları falanda gitmiş Derman Ali Baba ya. Şimdi paketlemeye gecmişler tvde karşılaşmıştım Derman Ali Baba urunleri diye ama onlar ne icin bilmiyorum. Ben kendi kucuk dukkanından almıştım. Cok zorlanıyordum bu astım yuzunden arkadaşlarımla ailemle eğlenirken birden bu kriz cıkıyordu ve butun neşemiz kacıyordu. Kendim iyileştiğim icin sizlerlede paylaşmak istedim. İnşallah faydam olur ve iyileşen olur...