selam ark.lar. urtikerden kurtulmanın tek yolu ne antihistaminik ler ne kortizon ilaclar nede yaptırıp boşa para verdiğiniz deri testleri...ben 3 yıldır kronikleşen urtikerimden sadece banyoda duş jellerini bırakarak kurtuldum ..ne lif yapacaksınız ne kese.vucudunuza hic birşey surmeyeceksınız ne krem ne losyon..şimdi biliyorum şaka gibi geliyor size ama deneyın.denemesi bedava ..bu hastalığı 3 yıldır cektım. odemden yuzum gozum hergun şişerdi artık..denemediğim ilac yaptırmadığım test ,kalmamıştı..3 yıl sonunda vucudumdan kımyasal madde ıceren şeylerı uzak tuttum .2 ay sonunda anında gectı ark.lar.başlarda işe yaramaz gıbı gelebılır ama 2 3 ayın sonunda tamamen kurtulacaksınız..hatta şampuanı bıle sacınıza surerken kopuğunu vucudunuza cok değdirmemeye bakın ..dedğim gbı duş jeli yasak,kremler yasak,vucuda nemlendırme losyonları yağları yasak,hatta bır sure yuzunuze bile nemlendırıcı kullanmayın.ınşalla sızede faydalı olur..cnku benım gıbı bu hastalığı ağır yaşayan biri kurtulduysa siz hayli hayli kurtulursunuz ıyıgunler