Kıl kurdu sorunuyla karşı karşıya kalanlar icin cok bilinmeyen bitkisel ve kesin cozum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kıl kurdu sorunuyla karşı karşıya kalanlar icin cok bilinmeyen bitkisel ve kesin cozum
-
19-09-2022, 02:17:15Hanımlar bu konu başlığını acmayı cok gerekli buldum cunku 8 aylık bir bebek olarak doğduğumda bircok sağlık sorununu da beraberimde getirmistim. En onemli olanı da inanılmaz gibi gelebilir ama 1-2 yaşlarımda anlaşılamayan kıl kurdu varlığından dolayı hayatımı kaybedecek olmam. Ailem Istanbulda ne kadar doktor varsa goturmuş ancak kurt olduğunu anlayamamışlar. En sonunda Sen Jorj Avusturya Hastanesinde şu anda olduğunu sandığım o zamanlar cok kıdemli olan bir doktor beni sırada gorur gormez bu kızda kurt var demiş ve her bez değişiminde popo ve on kısma olacak şekilde pamuk yardımıyla papatya suyu uygulanmasını recete etmiş. Annem aynı zamanda bana arada papatya suyunu icirir ve et urunlerinden de uzak tutardı. Bir bucuk yıl gibi bir surede tamamen iyileştim ve kurtuldum. Tabi bu sure icerisinde kucuk ve buyuk abdestimde hep kurt keseleri duşurdum. Internetten baktığımda bu cozumun hala hicbir yerde yazmadığımı farkettim ve zamanında hayatımı kurtaran bu bilginin yayılması gerektiğine inandım. Umarım bebeklerimiz sağlıkla buyur. Faydalı olması dileğiyle..