Yıllardır kk 'lıyım bircoğunuz gibi.Her konuda destek verip destek aldığımız bu sitenin emektarlarına teşekkur borcluyum.İnşallah burda hayatımızın en guzel adımını atmak icin birbirimize destek olabiliriz.
kaydirigubbakcemile5 Sigarayı bırakırken insan dertleşecek yada mutluluğunu paylaşacak arkadaşlara ihtiyac duyuyor.Bu anlamda sigara adı gecen topiklerde dağınık bir şekilde savaş surecindeki arkadaşlar yazışıyor.Hep beraber bir topik altında buluşalım istedim.
CADIARZU Şu sıra beynimi buna alıştırma aşamasındayım.9 Ağustos benim sigarayı bırakma gunum olacak inşallah.İcinizde daha once bırakanlar olabilir ya da uygunsa benimle aynı zamanda bırakanlarda.
:jeyyar:Ben o gune kadar allen car'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı okuyacağım bide reklam olmaz bu sanırım şu sigarayı bırakma tozu var ya gundemde olan bıktım tozu onu alacağım sanırım.Bi arkadaşım almıştı bir deniyim dedim cay kaşının ucuyla aldım ardından sigara icmek istemedi bi sure canım ictiğimdede tat almadım bir boşluk hissi oldu her icime cekişimde tatsız geldi sigara etkili bişeye benziyor sanki.5 Ağustosta onu kullanmaya başlıyacağım 9 ağustostada bırakacağım.
:Saruboceq:Gonulden umarım ki bu topikte bırakanlar katlanarak artsın.Bırakan arkadaşlarda bizlere destek olsun.
Bundan kurtulmamız lazım arkadaşlar hadi yol arkadaşı olalım. Şeniz