Arkadaşlar bakırkoy de bulunan bu yeri hic tavsiye etmiyorun.6-7 seans lazer epilasyon icin ucretini peşin verdiğim bir durumda boyle hoduk bir işletme ile karşılaşmadım.

Yazın ortasında guzellik salonuna geliyorsunuz da,bir Allahın kulu soğuk bir şeyler ikram etmiyor onu bırakın adam gibi duzgun calışanları elinde tutacağına nerede iş bilmez var doldurmuş işletmeye..

4-5 seanstır gittğim epilasyon da daha karşılarında ki muşterinin nedir ne değildir bi haberler (ee yuh yani) hepis şoyle dursun,kafalarına gore her yere atış yapıyorlar (bir baktım olmayan yerlerde kıllanmış),bir de epilasyon sırasında lazeri dovmeye kacırdı,dovmeminde ufak bir kısmı hasar gordu,1 hafta da kolumdan dolayı doğru duzgun yatamadım..

Jin.Dr Burcu adında kendini Ord.Prof zanneden bir ukala şahsiyet var ve doktor/hasta gizliği,ilişkisinden de bir haber!.. Doktor'un yanına gidiyorsunuz odasına,derdinizi anlatacaksınız calışanı da orada! Baktım hic oralı değil en sonunda 'burcu hanım,sizim hic doktor/hasta gizliliğinize saygınız yok mu...' demem ile oda'da ki calışınanı cıkarma lutfunda bulundur..

İşin acıkcası ne işletmecisi ne de calışanları tarafından tavsiye edebileceğim bir yer değil keza konumu itibariyle de gitmesi/gelmesi,girmesi/cıkması ayrı bir elzem olan yer.En son seanstan sonra kacarak cıktım zaten,iceri de 1 seans ucretini odemişliğim olan hakkım var,aman kalsın...