Uzun bir surec icerisinde forum internette ve cevremdekilere sorup araştırdıktan sonra bazı doktorların gercekten işin ehli olduğunu gordum okuduğum yorumlardan vs. Ve bu kadar yoğun araştırmamı bir başlık altında toplayıp yeniden sizlerle kritik yapmak adına bu konuyu acmaya karar verdim.Sırasıyla yazıyorum isimleri
1- Sinan Goker ( Turkiyeye ilk lazeri getiren 1990 lı yıllardan beri lazeri uygulayan adam ) Net yorumlarında olumsuz bir yorumla karşılaşmadım. 15 yıldır memnun olanlar var. Bu bakımdan cok cezbediyor.Ama yakın cevremde yaptırtan yok. Kendisi ameliyatı 1000 euroya asistanları 600 e yapmakta sizce fark varmı operasyon acısından ? Bir zamanlar İstanbul Cerrahi hastanesinde beraber calıştığı Berrin Toksuyu de ovuyorlar.
2- Efekan Coşkun ( Dunya Goz Hastanesi ) Netteki yorumları gayet iyi. Hatta oyuncu Sinem Kobala lazer yapmış.
3- Aylin Kılıc ( Medipol Hastanesi ) Netteki yorumları iyi olmakla beraber cevremde yaptırtıp 13 yıldır memnun olanlar var. Cok cezbediyor. Ama buna 5 bin vereceğime Sinan Gokere veririm daha iyi diyorum kendimce.
4- Mersin civarında yaşamış biri olarak Adanadaki Sevgi goz merkezi Adnan Batmanoğlu cevremde yaptırtıp 15 yıldır memnun olanlar var ve nette yorumları gayet tatmin edici. Lazer fiyatı 2700 .Fiyatıyla da cok cezbediyor.
5- Mahmut Kaşkaloğlu , Adil Tekin ( Adana Maya), İstanbul Acıbadem Maslak , Ebru Toprak Un ( Memorial Hastanesi)
Bu 5 madde halinde sıraladığım doktorlara lazer yaptırtıp sorun yaşayan yaşamayan ozelikle operasyon sonrası komplikasyon olarak gece goruşunde azalma haleler gorme yaşayanlar varsa bilgilerini bu catı altında paylaşırsa sevinirim. Herkese gecmiş olsun. Umarım iyi doktor doğru tedavi ile sağlıklı gozluksuz gunlere kavuşuruz inşallah. Hayırlı Ramazanlar.
Goz lazerini en iyi yapan doktorlar
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Goz lazerini en iyi yapan doktorlar