merhabalar, yıllardır fazlalıklarımdan kurtulmak icin sıkıcı diyetler uyguladım ancak hic başarılı olamadım. artık psikolojim cok bozulmuştu. yağ aldırma işlemi yaptırmaya karar verdim. bircok doktor araştırdım en sonunda opr. dr. Guray Yeşiladalı ya muayene oldum ustelik ucretsizdi ve doktor bana herşeyi anlattı ve inanılmaz guvendim zaten ozgecmişinide bilerek gitmiştim. oncesinde cok korkuyordum ama icimi cok rahatlattılar ve operasyonum cok başarılı gecti. gun gectikce incekliyorum yağlarımdan kurtuldum, 1 ay kadar korse kullandım ama taytın bile icine giyebiliyordum o yuzden beni hic zorlamadı sadece o bir aylık surecte odemlerim hemen gecsede artık kendi vucudumu gorebilsem diye sabırsızlanıyordum ama beklediğime gercekten değdi biraz sabır yeterli oluyor , doktorum ve ekibi her surecimde yanımdaydı zaten. Artık dumduz bir karnım, incecik bir belim, duzgun bacaklarım oldu basenlerimden kurtuldum kendime ozguvenim geldi. hic dar kıyafetler giyemiyordum artık istediğimi giyebiliyorum. En guzelide bu işlemin kalıcı olması okadar mutluyumki buradan herkesle paylaşmak istedim benim durumumda yağlarını sorun etmiş kişiler varsa beklemelerine dert etmelerine hic gerek yok gercekten dunyaya bir kere geliyoruz. artık gencim ve guzelim kızlar cok teşekkur ederim harika doktorum Guray Yeşiladalı