Arkadaşlar merhaba,
Uzun suredir sıkıntı icinde olduğum bir konuda yardımınızı rica ediyorum.Siteye henuz yeni uye oldum cevap gelecek mi aranızda bu hastalıktan haberdar olan kendisi yada yakını hasta olan var mı bilmiyorum. Cok az rastlanan bir hastalık olduğu icin gerekli bilgilere de ulaşamıyorum.
Bir suredir mutlu giden bir ilişkim var.Fakat sevgilim FMF hastası. Hayatımda ilk kez onunla birlikte bu hastalıktan haberim oldu. Evlilik duşunuyoruz ama cok korkuyorum acıkcası ileride bu hastalık ona ne derecede zarar verir, hamileliğim icin onun hastalığı bir engel midir, bebeğimin de FMF olma ihtimali var mıdır?? gibi gibi birsuru soru işaretim var. Onda gozlemlediklerim henuz cok genc olmamıza rağmen (24 yaşındayız) saclarında beyazlamalar cok fazla,yani sağlıklı bireylere gore daha erken yaşlanıyor..yoğun tempoya ozellikle yorgunluk ve strese gelemiyor mesela..Hemen gucsuzleşiyor atak gelecek diye odum kopuyor. Allahın verdiğine yorum yapma hakkımız yok tabi ki ama ailemin de bu yuzden evliliğimize engel olacağını duşunuyorum
Lutfen FMF hakkında bilgisi olan bunu yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkurler...
Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar FMF ile ilgili bilgi istiyorum
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar FMF ile ilgili bilgi istiyorum