Hayatımın en zor donemlerinden birinde benimle olduğu ve bana yardımcı olduğu icin bu konuyu acmak istedim. Evliliğimin ilk 6 ayını kabusa ceviren ve neredeyse cok mutlu başlayan evliliğimizi bitme noktasına getiren vajinismusu yenmemde en buyuk yardımcım oldu kendisi. İlk bir kac ay kendim cozmeyi denedim, gayretliydik. Sonrasında ise eşimin cıkışmaları başladı ve beni suclamaya başladı. Sen cozeceksin deyip beni yalnız bıraktı. Sonrasında cozum icin doktorları araştırdım. Vajinismus tedavisi ile bayan doktor bulmakta oldukca zorlandım. Doktorun erkeği kadını olmaz tabii ama kendimi bir erkeğe rahat anlatamayacağımı duşunerek Aslı Hanım'ı sectim. İyiki de secmişim gercekten. İlk başlarda maddi acıdan da beni zorlayacağını duşunurken hem kısa, hem ekonomik hem de mutlu bir şekilde bu problemi cozdum. Forumda birkac arkadaşın daha aslı hanıma gittiğini gordum, hatta bir arkadaşa ben tavsiye ettim ve cok şukur O da cozdu.
Kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysanız ve vajinismus tedavisi icin uzman arıyorsanız direk oneririm.
iletişim icin cep telefonunu yazmam uygun olmaz. web adresi: http://vajinismus.psikodestek.com
Sevgiler
Melis
Vajinismus Tedavisinde Psk.Aslı Dalan
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Vajinismus Tedavisinde Psk.Aslı Dalan