Merhaba
Eminim bu sıkıntıyı yaşayan ve cozum arayan bircok kişi var.Ben kurtuldum hemde cok basit doğal ve ucuz bir yontemle...
Kronik sinuzit oksuruk ve peşpeşe 3 kutu antibiyotikle iyileşebiliyordum. Enson 1 ay surdu oksurukte eklenince mahvoldum.Tomografi sonucları berbattı ve ameliyat olmam şarttı başımı kaldıramaz oldum.
Kronik sinuzitten muzdarip bir doktorun papatya anısın okumuştum.
Bende papatya kurunu denedim.Evet burnum akıyordu ve ağrılarım azalmıştı.Birkackez ara ara tekrarladım.Ameliyat olmak icin gittiğimde doktorum tekrar tomografi istedi.Sinuzitten eser kalmamıştı.Bu inanılmazdı bence.Aradan aylar gecti tomografi tekrarlandı yine temiz.Şukur.
Butun sinuslerim dolu ve başımı kaldıramaz haldeydim.Tek carem ameliyattı.Papatya buğusunun bu kadar etki edeceği aklıma bile gelmemişti.Şimdi oğlumada yapıyorum sinuzit olmasın diye hasta olduğunda.

Tavsiye ederim.Kurtulunca banada dua edin oldumu.

işte tarifi:

İbrahim Saracoğlu - Sinuzit İcin Papatya

Profesor Doktor İbrahim Saracoğlu, Sinuzit problemi cekenler icin papatya kuru oneriyor

Gerekli malzemeler : Yarım litre su
3 corba kaşığı papatya

Ortalama yarım litre kadar kaynayan su icerisine 3 corba kaşığı kadar kuru papatya atın ve kaynatın kaynamaya basladıgında basınıza buyukce bir havlu atarak buharı solumaya baslayın ve 5 dakika boyunca bu uygulamayı yapın ardından yarım saatlik ara verdikten sonra tekrar 5 dakika daha uygulayın.

Bu şekilde duzenli olarak hergun uygulayın ve akıntının başladığı gun 3 gunluk bir ara verin. Bu kurun sinuzit tamamen durana kadar ara vermeden devam ettirilmesi gerekmektedir. Kurun yarım kalması durumunda sinuzitin devam etme olasılığı yuksektir.

Alıntıdır.Sayın hocama tarifi icin teşekkurler.