ben yedi aydır bu ağrıları cekiyorum...sırtıma,sol yanıma ağrısı vuruyor cok şiddetlendiğinde...ac kaldığımda fazla kacırdığımda;mide bulantısı,carpıntı oluyor...
one doğru eğildiğimde cok fazla duramıyorum ağrı bıcak kesiği gibi saplanıyor...
en sonunda endoskopi yaptırdım.(cok basit bi işlem)..gastrit ve mide iltihabı cıktı...iltihaptan dolayı bi bolumunde hiperemik mukoza diye acıklama yapılmış(kızarıklık hafif kanama)...
şimdi şimdi hafifledi ilaclarla ama tam anlamıyla gecmedi gitti...
cok guclu bir antibiyotik kullandım...Helicobacter pylori diye bir mikrop yaparmış gastrit ulser vs gibi şikayetleri...bir kerede 3 tane birden yutuyorsun nevrim dondu diyebilirim... sabah 3 akşam 3 tane antibiyotik...ismini veremiyorum..
1 hafta kullandım 3 haftadır da mide koruyucu kullanıyorum...daha iiyim ama tam gecmedi gitti.başından bole bişey gecen var mı ne kadar zamanda gecti lutfen bilgilendirir misiniz...ben bıktım bu ağrılardan...((
Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Gastrit ve mide iltihabı problemi yaşayanlar...deneyimlerinizi paylaşın lutfen...
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Gastrit ve mide iltihabı problemi yaşayanlar...deneyimlerinizi paylaşın lutfen...