Merhaba arkadaşlar, varis ameliyatı sonrası varis corabı mecburiyetim doğdu. Hastane cıkışı mecburiyetten hastaneye yakın bir yerden 65,00 tl ye almış olduğum corabın 25 tl ye intertten bulunca bu konuda ne yazık ki paylaşılan bir konu olmadığını gordum. Fiyat kalite doğrultusunda hic bir bilgi bulmadım. Dene yanıl yontemiyle 4 cift coraba sahip oldum, Bunları sizinle paylaşmak istiyorum. Sadece varis ameliyatı sonrası değil, hamilelik donemi ve damar sorunları nedeniyle biz kadınların ne yazık ki buyuk bir sıkıntısı varis. Ben bilincsizlikten ameliyat aşamasına geldim, zamanında doğru varis corabı kullansaydım, kopuk lazer ile sorunum cozulurdu.

İlk aldığım corap baldıra kadar silikonlu corap, 65,00 tl gunluk kullanmak icin cok rahatsız edici, cok kaymasa da kıyafetlerde lastik bitiş noktası cok belli oluyor, tek iyi yanı geceleri yatarken kullanım icin iyi, ben ameliyat sonrası geceleri de takıyorum corap sadece ameliyat olan bacağıma ..

Sonrasında oğrendim ki İstanbul'da karagun iş merkezinde istediğimiz corabı uygun fiyata alabiliyoruz, birkac marka aldım ve eczaneden de fiyatlarını not ettim. Vari...ks tam marka vermek mumkun mu bilemiyorum, Vari..ks kulotlu orta basınc corap icin eczane 75,00 tl fiyat verdi, karagul iş merkezinde medikal'cileri aradım , 2 cift alırsan tanesini 50,00 tl olarak yapabileceklerini soylediler. Baldıra kadar olan coraba 65 verince bana ucuz geldi 50,00 tl. Tam sipariş veriyordum , dedim bi internete bakalım bu corap işine, aynı corabı 30,00 tl ye bulunca ..e yuhh artık dedim...

Ankara da olan bir medikal mağzasının internet sayfasından 2 adet corap almış oldum,

Almış olduğum coraplardan birinden ozellikle cok memnunum ,

Vari...ks olan corap biraz daha kalın opak tarzında , varis corabı olarak gereken tum gorevini yerine getiriyor. Memnunum.

Ancak denemek icin aldığım diğer corap, Scud...ks 180 den orta basınc corap 45,00 tl ancak opak corap gibi kalın değil, ince ve bu inceliğine şaşılacak şekilde sıkı bir corap .. Pantolon icinde kalın corap giymeyi hic sevmem, cok da rahatsız eder, ozellikle kalın ve mat kaymayan corap kabus oluyordu. Ancak bu corap gercek' ten harika, 2 haftadır kullanıyorum, kacar endişesi cok taşıyordum ancak taş gibi corabım. Şİddetle tavsiye ederim,

Corap arayışlarım surecektir, aldığım ve kullandığım urunleri yazarım ilerleyen zamanlarda.

Varis corabı deneyimlerimizi aktarırsak bundan sonra alacaklara en azından yardımcı olabiliriz. Fiyatlar konusunda bile bilgi versek birbirimize destek oluruz, hoşca kalın.