Merhaba,
Melek hanım hakkında araştırma yaparken buradaki araştırma ve soruların cevapsız olduğunu gordum ve kendisiyle yaşadığım tecrubeyi sizlerle de paylaşmak istedim.
2 cok annesi, 44 yaşında bir kadınım.
İlk cocuğumun doğumundan sonra karnımdaki sarkma 2.cocukla daha da belirginleşmişti. CoK yol denedim. Hatta amator de olsa spor yaşamımı tekrar planladım. İstikrarla Plunk yaptım. Her akşam neredeyse 4-6 km arası uzun koşular yaptım. Kavitasyon vs. fakat gobeğime hic etkisi olmadı. Sadece inceldim, selilutlerim neredeyse yok oldu ayrıca ameliyatı hic duşunmemiştim.
Yurtici, yurtdışı o kadar cok araştırma yaptım ki, anlatamam. 1 hafta, 1 ay, 6 ay sonra cekilmiş fotoğrafları inceledim. En buyuk korkum gorsellikti. Şanslıyım ki bir gun Melekber hocadan randevu aldım ve yollarımız kesişti. İlgisi, guleryuzu, sakin ve samimi acıklamaları beni daha da rahatlattı.
Ve 08 Ekim 2019 da Dr. Melekber Cavuş Ozkan'a karın germe ameliyatı (abdominoplasti) oldum.
Ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım, sıvı beslenmeye başladım. Cok az sızım oldu fakat hic ağrı hissetmedim. Sargılar acıldığındaki mutluluğumu zaten anlatamam. Mutluluktan ağladım. Morarma hic yoktu. Gozum kapalıyken guvenebileceğimi hissetmiştim.
Daha cok yeniyim 14. gunum hatta odemler var fakat karnıma her baktığımda gulumsuyorum.
Sevgili hocam binlerce kez teşekkurlerimi sunuyorum.
Sevgiler