Doc. Dr. Selda Pelin Kartal
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doc. Dr. Selda Pelin Kartal
-
18-09-2022, 23:11:422017 yılında yanlış işlem ışık dolgusu sorunu yaşadım. Sorunun duzeltilmesi icin doktor arayışındayken 3-5 kişiden Pelin hocanın botoks ,ışık dolgusu ,dudak dolgusunda cok iyi olduğunu duydum. Ayrıca Doc. Dr. Selda Pelin Kartal hocamızı televizyonlarda sık sık halkı bilgilendirirken goruyordum. Tavsiye edenlerinde botoks,gozaltı ışık dolgusu sonuclarının ne kadar olumlu ve guzel olduğunu gorunce. Pelin hocanın kapısını caldım. Hastanede cok yoğun olmasına rağmen benimle inanılmaz ilgilendi. Oncelikle yoğunum hastam cok gibi alışılmış cevaplardan ziyade lutfen bekle seninle ilgileneceğim dedi. Ve yaşadığım gozaltı ışık dolgusunda ki bozukluğu duzeltmek icin yapılan ışık dolgusunu sorunsuzca eritti. Bir hastayla ozellikle morali bozulmuş, aynaya bile bakmak istemeyen bir hastayla oyle bir ilgileniyor ki pozitif enerjisi sayesinde ve tabii ki yaptığı işlemle sizi en kısa surede mutlu etmeyi başarabiliyor. Yapılan ışık dolgusunun kotu etkilerini Pelin hocam sayesinde cok kısa surede atlattık. Ve oğrendim ki işlem yaptırırken işinin ehline gitmek gerekli.