Selam kızlar... Siteyi yeni keşfettim ve hemen uye olup vaser lipo tecrubemi paylaşmak istedim. Bolgesel yaglarindan kurtulmak isteyip de kafası karışık olanları biraz aydınlatır belki diye duşundum. Yaklaşık 1 ay once vaser liposuction operasyonuyla bel ve basen bolgemdeki yağlardan kurtuldum. Oncelikle şunu belirteyim Mezoterapi, bilmemne dalgasıyla yağ kırma, rejim, egzersiz her yolu denedim yıllardır hic biri ise yaramadı. Kilolu değilim ama bel ve basende fazlaligim vardı. Sizde de durum buysa daha fazla vakit, nakit ve umut harcamadan vaser lipo yaptırın derim

operasyon yaklaşık 2 saat surdu, 2 litre yağ alındı ve 4 saat kadar sonra hastaneden ayrıldım. İlk 3-5 gun oturup kalkmak dahil her tur gunluk isimde zorlandım, ağrı cektim diyemem daha cok hareket anında canınız yanıyor ve dayanılmaz bir şey değil kesinlikle. Tavsiyem 5 gun dinlenecek sure ve iyi bir refakatci ayarlayın operasyondan once. Tabi bir de odem oluyo bu surede bol kotlariniz bile sizi kurtarmayacak geniş elbiseler salvarlar vazgecilmeziniz olacak. 5 gunden sonra ben sıkıntısız normal hayatıma dondum, 10. Gun itibariyle de odemim farkedilmiycek kadar geriledi. En cok korse konusuna takılıyodum zor olur giyemem daralirim diye, hic sandığım gibi olmadı. Kullanımı cok rahat hatta alışkanlık bile yapıyo. Operasyonu Altan Yucetas yaptı. Ailemde bol doktor olduğu icin cok fazla doktorla goruşme şansım oldu. Altan beyi secmemin en onemli sebebi cok pozitif, inanılmaz ilgili ozenli ve aynı zamanda gercekci olmasıydı. Hem sonuc hem de surece bakınca kesinlikle doğru kararmış, altan yucetasi da vaser lipo yla birlikte tavsiye ediyorum

sonuc olarak gercekten vucut şeklim değişti, tamamen iyileştim diyebilirim ( tabi ufak dikiş izlerim var henuz gecmedi ) ve en onemlisi de artık aynaya mutlu bakıyorum. Bir de bi heves alinan slimfit kiyafetler atilmaktan kurtuldu. Darısı fazla yaglarindan bunalanlarin başına

Sevgiler...