Merhaba ben cocukluğunda sivilce problemı gecirmiş sonra tedavı edılmiş, zaman zaman sivilce cıksada yuzumde sivilce problemı olan biri değilim. Tabi zamanında sivilcelerin bırakmıs olduğu izlerden bahsetmıyorum (onları gecirmek icin denemediğim yol kalmadı zaten) . Gecenlerde yuzumde kucuk cıkan yağ bezeleri sebebiyle doktora gittim ozlem ateş diye bir kliniğe.. doktorun vermiş olduğu eritrerin ilac sivilcesiz yuzumde cibanlar cıkardı. İlacı bırakıp, tavsiye uzerine Maslak Acıbadem de prof. olan emel ozturk adında bir doktora gittim. Doktorun tavırlarını oldukca kustah bulduğum ve o edayla vermiş olduğu recete yuzumu tedavi etmek yerine gunlerce acı cekmeme sebep oldu. Yuzumu yastığa koyunca bile acıyordu. Sonra yeditepe universitesi hastanesinde yardımcı docent ozlem hanım diye bir doktora gittim. Doktor hanım sadece 3 gun icinde o acıyan cibanları sondurdu. Ve yuzum iyileşme surecine girdi daha once bacağımda bulunan 1 derece yanığı hic iz kalmadan gecirdi( neden ılk o doktora gıtmedığım icin defalarca kızıyorum kendıme) solemek ıstedığım doktor secımınde prof olması yada populer hastanelerde gorev yapıyor olması hic birşeyin kanıtı değildir. Bunu buraya yazdım cunki bu derdi ceken ve scar izleri olan herkes beni iyi anlar; yaşadığı psikolojik cokuntuyu iyi bilirler. Doktor seciminize dikkat edin.
Sevgiler