Merhaba arkadaşlar;
3 gun once meme dikleştirme, bel- bacak bolgesine liposakşın ve karın germe ameliyatı yaptırdım. İkili ameliyat olan var sanırım sitede ama 3 ameliyatı aynı anda olan biri olarak sizlere bilgi vermek istedim. Oncelikle catlamaya musait kotu bir cildim var, gecirdiğim hamilelik sonrası, goğuslerim sarktı, karın derimin alt taraflarında geniş geniş catlaklara sahip olmuştum. Bunlar hamilelik geciren coğu kadının yaşadığı şeylerdir eminim. Ayrıca olabildiğinde diyet ve egzersize rağmen karın derim toplamamış sezaryan izimin uzerine yığılmıştı, bacak yanlarımda da genckızlığımdan beri ne kadar kilo verirsem vereyim kaybolmayan yağ topakları. Gittim doktorumla konuştum, bel ve bacak yanlarında ki yağların liposakşınla alınacağını, karında deri catlakları ve sarkmalarla berber karındaki kasların ayrıştığını, bu yuzden karın germe yapmadan duz bir karna sahip olamayacağımı soyledi. Memelere gelince eskiden 85 beden super dik, super guzel olan memelerim, karnıma doğru yer değiştirip, vucudumun en guzel yerinin bozulmasının depresyonunu yaratıyorlardı. Neyse ameliyata karar verildi, gunumu aldım ve 3 gun once ameliyatımı oldum. Şu andaki durumum ne mi? Memelerin etrafında bandaj, ustunde sporcu sutyeni takılı, meme altından dizlerimin altına uzanan korse var uzerimde . Ameliyattan bir gun sonra memelerinden sarkan hortumlar alındı, bugun sabahta karın germe ameliyatıma ait hortumlar alındı. Şu anda karın germe ameliyatı beni en zorlayan kısmı işin. Meme ve liposakşın ağrısını neredeyse hissetmiyorum artık, ağrı kesiciler buyuk olcude engelliyor ağrıyı. Ancak halen doktorumun isteği uzerine hafif eğik yuruyorum, bu da acayip bel ağrısı yapıyor, duzelip yuruyeceğim gunleri dort gozle bekliyorum. Sorularınız olursa cevaplarım.Opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan