arkadaşlar goğus ameliyatı olacağım.ibrahim oskuiye ameliyat olan yada hakkında bilgisi olan varmı.onu esra ceyhanın proğramında ve haberlerde gormuştum.haberi hatırlatayım sizlerede..
***Hulya Avşar'ın oynadığı dizi "Kadın İsterse" gercek oldu. 32 yaşındaki Cicek Kelleci evi terk eden kocası yuzunden bıcak altına yatıyor. İstanbul'da 19 yaşında aşk yaşayarak evlendiği kocasının kendisini cirkin bulduğu icin terk edip başka bir kadınla yaşamaya başlaması Kelleci'yi harekete gecirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İbrahim Oskui, Cicek'i hayata dondurmek icin 15 bin YTL'lik ameliyatı parasız yapacak.
İNTİHARI BİLE DUŞUNDU
Cicek Kelleci severek evlendiği eşinin başka bir kadınla imam nikÂhı yaptığını ve bir cocuğu olduğunu oğrendiğinde yıkıldı. İki cocuğu ile ana ocağına donen Kelleci iş bulamadı. İntiharı bile duşunduğunu soyleyen Kelleci iki gun once Dr. İbrahim Oskui'nin kapısı caldı. Oskui, "Halk arasında plastik cerrahinin luks olduğu soylenir. Ancak bu ameliyatlar psikolojiyi de guclendirir. Cicek Hanım'ı topluma kazandırmaya karar verdik. Alışagelmiş ameliyatların dışında bir operasyon" dedi.***
bu kadının resimlerinide gordum internette kadını baştan aşağı yaratmış..sizinde bu konuda goruşlerinnizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Opr. Dr. İbrahim Oskui hakkında bilgi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Opr. Dr. İbrahim Oskui hakkında bilgi